Dobosfórum

Általános kategória => Vendégek, látogatók. => A témát indította: Indián - december 26, 2012, 19:14:25

Cím: Boldog Új Évet!
Írta: Indián - december 26, 2012, 19:14:25
Kedves Mindannyian,

írjátok le ide egy-egy (vagy akár több) hozzászólás erejéig, mit szeretnétek/mit vártok a jövő évtől. Én dec. 31-én éjfélkor lezárom a topikot, és jövő december elején újra megnézzük, kinek milyen óhaja teljesült.

A gyorsabb ügyintézés érdekében mindannyiunk számára kívánok erőt, egészséget, szeretetet, meg minden ilyen "általános" jót. Azt írjátok le, ami ezen kívül esik... Mert az az igazán érdekes!

Én szeretném a jövő évben, hogy a Dobkulcs időben, és gond nélkül megjelenjen februárban, illetve jó lenne a lányommal megszerettetni a tengert nyáron, minden sós íze és hullámzása ellenére is.
Cím: Re:Boldog Új Évet!
Írta: goozl - december 27, 2012, 23:04:47
Nos ez egy remek kis ötlet.
Amit én szeretnék, vagy várnék a 2013-as évtől.
Szeretnék beköltözni a nemrég vásárolt erőteljesen felújítandó házikónkba. Szeretném, ha megmaradna mindkettőnk állása, a gyermekem és a magunk egészsége. Sokan vinnék Indi könyvét, és a gyerekműsorunk és a hangosításos vállalkozásom piachoz jutna.
Cím: Re:Boldog Új Évet!
Írta: Indián - december 31, 2012, 19:15:27
Egy kis fekete humor, így szilveszter délután:

Azt mondják, amit az év első napján teszünk (eszünk, stb.) azt tesszük (esszük, stb.) majd egész évben. Ez a babona egyetlen esetben mutat teljes bizonyosságot: aki január elsején hal meg, az egész évben halott lesz...Adjon nektek minden jót az élet jövőre!!!