Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Témák - Indián

Oldalak: [1] 2
1
Szabályzat / Szabályzat
« Dátum: december 05, 2018, 12:13:00 »
Elfogadod, hogy a fórum használatán keresztül nem fogsz rágalmazó, pontatlan, sértő, durva, utálatos, zaklató, obszcén, profán, szexuális beállítottságú, fenyegető, mások személyiségi jogait, vagy a magyar jogszabályokat sértő üzeneteket küldeni. Elfogadod továbbá hogy nem teszel közzé szerzői jogvédelem alatt álló anyagot, hacsak nem te készítetted vagy nem kaptál írásos beleegyezést a tulajdonostól. A spam, flood, reklámozás, körlevelek, piramissémák és kérelmek szintén tiltottak a fórumon.  Az illegális tartalmakat, az illegális média, szoftver, letöltési infókat, feltört szoftverekkel kapcsolatos bejegyzéseket, a torrenteket, egyéb letöltő/megosztó lehetőségeket (a végleges álláspont kialakulásáig), az oldal fennmaradásának és az üzemeltető jogi biztonságának érdekében töröljük. Így teszünk a nyíltan rasszista, személyiségi jogokat sértő, bűncselekményre bujtó bejegyzésekkel is.

A hatályos törvények betartása érdekében szigorúan tilos a dohánytermékek, illetve a Büntető Törvénykönyvben szereplő összes tudatmódosító anyag (köznapi nevükön drogok) bármiféle említése. Az ilyen témájú hozzászólások azonnal törlésre kerülnek.

Vedd figyelembe, hogy a fórum üzemeltetői képtelenek megállapítani a hozzászólások hitelességét. Kérlek ne feledd, hogy nem ellenőrzünk minden elküldött üzenetet, és ezért nem is vagyunk felelősek azok tartalmáért. Nem garantáljuk az itt megjelenő információk hitelességét, teljességét, vagy hasznosságát. Az elküldött üzenetek a szerző nézeteit fejezik ki, és nem kifejezetten a fórum, annak üzemeltetőinek vagy tulajdonosának nézeteit. Bárki aki úgy érzi hogy egy üzenet kifogásolható, azonnal értesítheti a fórum egy adminisztrátorát vagy moderátorát. A fórum tulajdonosai fenntartják a jogot a kifogásolható tartalom eltávolítására, ha úgy gondolják, hogy a törlés szükséges. Ez egy kézi beavatkozás, kérjük légy tisztában azzal, hogy bizonyos üzeneteket nem tudunk azonnal törölni vagy szerkeszteni. Ez az eljárás ugyanúgy vonatkozik a felhasználói profilokra is.

Kizárólag te vagy a felelős elküldött üzeneteid tartalmáért. Továbbá, elfogadod, hogy biztosítod a fórum tulajdonosainak, bármilyen, a fórumhoz kapcsolódó weboldalnak feddhetetlenségét. A fórum tulajdonosai továbbá fenntartják a jogot azonosságod (vagy bármilyen, a szolgáltatáson keresztül begyűjtött információ) felfedésére panasztétel vagy jogi lépések esetén.

Regisztrációkor lehetőséged van felhasználóneved kiválasztására. Ezzel a felhasználói azonosítóval elfogadod, hogy soha nem adod ki jelszavad másoknak a biztonságod érdekében. Elfogadod, hogy SOHA nem használod más személy azonosítóját, semmilyen okból kifolyólag. Javasoljuk továbbá, hogy egy bonyolult és egyedi jelszót használj azonosítódhoz, hogy elkerüld az azonosító ellopását.

Miután regisztráltál és bejelentkeztél a fórumra, lehetőséged nyílik egy részletes profil kitöltésére. A te felelősséged hogy egyértelmű és pontos információkat adj meg. Bármilyen olyan információ, amit a fórum tulajdonosai pontatlannak vagy sértőnek találnak, figyelmeztetés nélkül törlésre kerülhet. Megfelelő szankciók is alkalmazásra kerülhetnek.

Kérlek vedd figyelembe, hogy minden egyes hozzászólással az IP címed is mentésre kerül, abban az esetben ha a fórumról ki kell téged tiltani vagy ha az internetszolgáltatód keresett meg minket. Ez csak akkor történhet meg, ha megsérted a feltételeket.

Továbbá vedd figyelembe, hogy a szoftver egy sütit (cookie), információk bitjeit (mint például a felhasználóneved és jelszavad) tartalmazó szöveges fájlt helyez el a böngésződ gyorsítótárába. Ez CSAK arra használatos, hogy téged be-/kijelentkeztetve tartson. A szoftver nem gyűjt vagy küld semmilyen típusú információt a számítógépedre.


Kerüljük a személyes indulatokat. Egy közösségi fórumon elkerülhetetlenek a súrlódások, ezzel együtt a problémák indulatos kommentálását oldjátok meg fórumon kívül. Amennyiben ilyen eset miatt moderátornak kell közbeavatkoznia, mindkét (vagy több) résztvevőnek az adott összetűzéshez kapcsolódó hozzászólásait töröljük, függetlenül a szakmai tartalomtól.

Adjuk meg a kölcsönös tiszteletet egymásnak. Jelen szakmai fórumon nem indokolt a magázódás a felhasználók között, ezzel együtt korra, nemre, bőrszínre, vallási hovatartozásra és egyéb jellemzőkre tekintet nélkül mindenki egyenrangú résztvevője a fórum életének. A tegeződés természetes állapot, ne éljünk vissza vele!

Nincs politizálás, az ilyen jellegű hozzászólások azonnal törlésre kerülnek.

Nem megengedett a vallási jellegű témák megvitatása, saját hitbéli meggyőződés közlése. Az ilyen jellegű hozzászólások azonnali törlésre kerülnek.

A személyes adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki, illetve kérésre nyomtalanul töröljük. A fórum tagságának elfogadásával az adatkezelési irányelvekben foglaltakat a tagok megértették és kötelezőnek ismerik el magukra nézve.

Puszika

2018.

2
Vendégek, látogatók. / Boldog Új Évet!
« Dátum: december 26, 2012, 19:14:25 »
Kedves Mindannyian,

írjátok le ide egy-egy (vagy akár több) hozzászólás erejéig, mit szeretnétek/mit vártok a jövő évtől. Én dec. 31-én éjfélkor lezárom a topikot, és jövő december elején újra megnézzük, kinek milyen óhaja teljesült.

A gyorsabb ügyintézés érdekében mindannyiunk számára kívánok erőt, egészséget, szeretetet, meg minden ilyen "általános" jót. Azt írjátok le, ami ezen kívül esik... Mert az az igazán érdekes!

Én szeretném a jövő évben, hogy a Dobkulcs időben, és gond nélkül megjelenjen februárban, illetve jó lenne a lányommal megszerettetni a tengert nyáron, minden sós íze és hullámzása ellenére is.

3
Vendégek, látogatók. / Boldog Karácsonyt!
« Dátum: december 23, 2012, 14:47:15 »
Mindannyiótoknak bejgliben gazdag, áldott, békés karácsonyt kívánok! Tőlem idén őt kapjátok:

http://www.youtube.com/watch?v=e8-bUNO9fgg&list=FLMYsvEyjcxgCMBU29_c4hWQ

Wape kollégának és a Morhord zenekarnak drukkolunk a szerencsés végkimenetelért.

4
Cintányérok / Murat Diril
« Dátum: december 19, 2012, 20:01:49 »
Ez itt a Murat Diril tányérokról írott cikkem. Bárki száméra hozzáférhető, arra kérek mindenkit, kerüljük a torzsalkodást.
Mellékletben a csomagról készített fotók, ezekkel 10 napig bíbelődtem itthon, nem volt egyszerű feladat ennyi rezet tisztességesen végighallgatni.

Köszönöm a megértést
A Tulaj

5
Vendégek, látogatók. / Világvége!
« Dátum: december 19, 2012, 12:11:00 »
Nos, vagy lesz, vagy nem... várjuk együtt!

6
Dobkulcs - a dobosok kézikönyve / Dobkulcs - a dobosok kézikönyve
« Dátum: november 12, 2012, 13:56:16 »
Első körben az első hivatalos beharangozó. Terjesszétek a Dobkulcs "igéjét", értetek, nektek készül. Kérdéseitekkel bátran zaklassatok itt!

7
Dobok / Migirian Oval Bass
« Dátum: június 28, 2012, 11:30:09 »
Hehe, ennek külön topik jár :D

Elmebetegek mit ki nem találtak anno... Szerencsére nem lett belőle világsztenderd. Mondjuk, érdekelne, hogyan szóltak ezek...

A hirdetés 1987-ból való.

8
Dobos Magazin / Hangszertesztek a Dobos Magazinban
« Dátum: május 07, 2012, 20:42:07 »
Ide kerülnek majd azok a tesztek, amelyek megjelentek a Dobos Magazinban.

9
Vendégek, látogatók. / ÁTHELYEZVE: Dobos Magazin
« Dátum: május 07, 2012, 20:40:57 »
A téma át lett helyezve a következőbe: Dobos magazin.
Mert itt a helye...
http://drumforum.hu/index.php?topic=62.0

10
Dobhangolás / Pergők hangolása
« Dátum: május 07, 2012, 16:10:31 »
Középfeszesen, jó laza sodronnyal.

11
Dobhangolás / Tamok hangolása
« Dátum: május 07, 2012, 16:09:57 »
Negyed hanggal magasabb az ütőbőr a rezóbőrnél.

12
Dobhangolás / Lábdobok hangolása
« Dátum: május 07, 2012, 16:09:10 »
Én lazára engedek mindent :D

13
Dobok / Elektromos dobok
« Dátum: május 07, 2012, 12:52:32 »
Ilyen topik még nincs. Illetve most már van.

14
Dobok / Pearl
« Dátum: május 07, 2012, 12:28:12 »
Idén 66. éves a cég... ideje topikot nyitni neki.

15
Koncertek, rendezvények / Koncertjeink - itt játszunk mi
« Dátum: május 07, 2012, 11:51:15 »
Írjátok meg, mikor, hol játszotok.

Oldalak: [1] 2