Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Üzenetek - Indián

Oldalak: [1] 2 3 ... 18
1
Szabályzat / Szabályzat
« Dátum: december 05, 2018, 12:13:00 »
Elfogadod, hogy a fórum használatán keresztül nem fogsz rágalmazó, pontatlan, sértő, durva, utálatos, zaklató, obszcén, profán, szexuális beállítottságú, fenyegető, mások személyiségi jogait, vagy a magyar jogszabályokat sértő üzeneteket küldeni. Elfogadod továbbá hogy nem teszel közzé szerzői jogvédelem alatt álló anyagot, hacsak nem te készítetted vagy nem kaptál írásos beleegyezést a tulajdonostól. A spam, flood, reklámozás, körlevelek, piramissémák és kérelmek szintén tiltottak a fórumon.  Az illegális tartalmakat, az illegális média, szoftver, letöltési infókat, feltört szoftverekkel kapcsolatos bejegyzéseket, a torrenteket, egyéb letöltő/megosztó lehetőségeket (a végleges álláspont kialakulásáig), az oldal fennmaradásának és az üzemeltető jogi biztonságának érdekében töröljük. Így teszünk a nyíltan rasszista, személyiségi jogokat sértő, bűncselekményre bujtó bejegyzésekkel is.

A hatályos törvények betartása érdekében szigorúan tilos a dohánytermékek, illetve a Büntető Törvénykönyvben szereplő összes tudatmódosító anyag (köznapi nevükön drogok) bármiféle említése. Az ilyen témájú hozzászólások azonnal törlésre kerülnek.

Vedd figyelembe, hogy a fórum üzemeltetői képtelenek megállapítani a hozzászólások hitelességét. Kérlek ne feledd, hogy nem ellenőrzünk minden elküldött üzenetet, és ezért nem is vagyunk felelősek azok tartalmáért. Nem garantáljuk az itt megjelenő információk hitelességét, teljességét, vagy hasznosságát. Az elküldött üzenetek a szerző nézeteit fejezik ki, és nem kifejezetten a fórum, annak üzemeltetőinek vagy tulajdonosának nézeteit. Bárki aki úgy érzi hogy egy üzenet kifogásolható, azonnal értesítheti a fórum egy adminisztrátorát vagy moderátorát. A fórum tulajdonosai fenntartják a jogot a kifogásolható tartalom eltávolítására, ha úgy gondolják, hogy a törlés szükséges. Ez egy kézi beavatkozás, kérjük légy tisztában azzal, hogy bizonyos üzeneteket nem tudunk azonnal törölni vagy szerkeszteni. Ez az eljárás ugyanúgy vonatkozik a felhasználói profilokra is.

Kizárólag te vagy a felelős elküldött üzeneteid tartalmáért. Továbbá, elfogadod, hogy biztosítod a fórum tulajdonosainak, bármilyen, a fórumhoz kapcsolódó weboldalnak feddhetetlenségét. A fórum tulajdonosai továbbá fenntartják a jogot azonosságod (vagy bármilyen, a szolgáltatáson keresztül begyűjtött információ) felfedésére panasztétel vagy jogi lépések esetén.

Regisztrációkor lehetőséged van felhasználóneved kiválasztására. Ezzel a felhasználói azonosítóval elfogadod, hogy soha nem adod ki jelszavad másoknak a biztonságod érdekében. Elfogadod, hogy SOHA nem használod más személy azonosítóját, semmilyen okból kifolyólag. Javasoljuk továbbá, hogy egy bonyolult és egyedi jelszót használj azonosítódhoz, hogy elkerüld az azonosító ellopását.

Miután regisztráltál és bejelentkeztél a fórumra, lehetőséged nyílik egy részletes profil kitöltésére. A te felelősséged hogy egyértelmű és pontos információkat adj meg. Bármilyen olyan információ, amit a fórum tulajdonosai pontatlannak vagy sértőnek találnak, figyelmeztetés nélkül törlésre kerülhet. Megfelelő szankciók is alkalmazásra kerülhetnek.

Kérlek vedd figyelembe, hogy minden egyes hozzászólással az IP címed is mentésre kerül, abban az esetben ha a fórumról ki kell téged tiltani vagy ha az internetszolgáltatód keresett meg minket. Ez csak akkor történhet meg, ha megsérted a feltételeket.

Továbbá vedd figyelembe, hogy a szoftver egy sütit (cookie), információk bitjeit (mint például a felhasználóneved és jelszavad) tartalmazó szöveges fájlt helyez el a böngésződ gyorsítótárába. Ez CSAK arra használatos, hogy téged be-/kijelentkeztetve tartson. A szoftver nem gyűjt vagy küld semmilyen típusú információt a számítógépedre.


Kerüljük a személyes indulatokat. Egy közösségi fórumon elkerülhetetlenek a súrlódások, ezzel együtt a problémák indulatos kommentálását oldjátok meg fórumon kívül. Amennyiben ilyen eset miatt moderátornak kell közbeavatkoznia, mindkét (vagy több) résztvevőnek az adott összetűzéshez kapcsolódó hozzászólásait töröljük, függetlenül a szakmai tartalomtól.

Adjuk meg a kölcsönös tiszteletet egymásnak. Jelen szakmai fórumon nem indokolt a magázódás a felhasználók között, ezzel együtt korra, nemre, bőrszínre, vallási hovatartozásra és egyéb jellemzőkre tekintet nélkül mindenki egyenrangú résztvevője a fórum életének. A tegeződés természetes állapot, ne éljünk vissza vele!

Nincs politizálás, az ilyen jellegű hozzászólások azonnal törlésre kerülnek.

Nem megengedett a vallási jellegű témák megvitatása, saját hitbéli meggyőződés közlése. Az ilyen jellegű hozzászólások azonnali törlésre kerülnek.

A személyes adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki, illetve kérésre nyomtalanul töröljük. A fórum tagságának elfogadásával az adatkezelési irányelvekben foglaltakat a tagok megértették és kötelezőnek ismerik el magukra nézve.

Puszika

2018.

2
Vendégek, látogatók. / Re:Boldog Karácsonyt!
« Dátum: december 24, 2013, 15:35:53 »
Boldog Karácsonyt!

3
Dobok / Re:Sonor
« Dátum: július 08, 2013, 20:59:45 »
Értem, köszi! :)

Az az igazság, hogy 3007-es cuccot élőben még nem hallottam.
Olyan kotli lenne a kínai juhar?

Mert anno közel 280 000 Ft-ért adták(ha jól emlékszem), szóval furcsa.
Gondolom a nagyságrendről van itt szó, vagy ezt a szintet nem éri el a 3001-7 sorozat? (majdnem 300 ááá)
Egy ilyen árkategóriájú cucctól elvárhatjuk, hogy megszólaljon mindenhol, meg ne essen szét, stb...
Felsőbb szinten gondolom evidens, csak na... Gondolod a széria rokon elnevezésével próbáltak vevőt csalogatni? (Tényleg nem tudom, azért kérdezem.)

Akkor a Yamaha is ezentúl valamit nem kezd jól csinálni?

A mai Sonor Force szériák a Mapex gyárában ksézülnek, tömeggyártásban, és amelyiket én próbáltam, mind hangtalan trotyi volt. Köze nincs már a maiaknak a német gyárból kikerült cuccokhoz. A név meg nyilván be volt járatva, nem véletlenül hozta vissza a Pearl az Export szériát idén, meg a Session-t tavaly...  így járt a Sonor is. Más kérdés, hogy a mai Sonor Force lábdobok lába 2 dal után összecsuklik, meg ilyesmik.

A Yamaha alsó kategóriái (Stage Custom, Tour Custom) már 1996 óta Indonéziában készülnek (és 4 éve nyílt meg az új gyár Kínában), sosem hirdették, hogy hűdekirály cuccok lennének ezek - mégis az átlag fölött vannak. Ez a gyártó cégen múlik, mit hogyan vár el saját magától.

4
Dobok / Re:Sonor
« Dátum: július 06, 2013, 22:33:40 »
Ejj micsoda szerelvények!
Azt hittem, hogy a 3000-es széria mind juhar.
Ezt hova/mire szoktad használni?

A Force 3000 mindig nyír volt, ez váltotta fel a Sonorlite szériát 1992-ben.
Ez német gyártás, és nem keverendő össze az 1999 után készült, trottyos hulladék kínai szeméttel, amit Force 3001, 3003, 3005 és 3007 néven árulnak, gagyi kínai juharból.

A testek amúgy méltóak a Hilite szériából öröklött vasakhoz:
nagydob: 11 réteg 8,5 mm vastag
tamok: 9 réteg 7,5 mm vastag

Ez azt jelenti, hogy a rétegvastagság 0,7 mm. Ma már senki, sehol nem gyárt ilyen dobokat...

Nem használom semmire. Majdnem megvettem, de inkább visszaküldöm a tulajnak, mert feleslegesen áll majd itthon, és feleslegesen korhad a fája, meg feleslegesen rozsdálnak a vasai... Nem találok Miskolc és vonzáskörzetében 2 olyan embert (többet meg pláne nem), akik velem játszanának - az elmúlt fél évet keresgéléssel töltöttem, teljesen eredménytelenül. Csak remélem, hogy nem a személyemnek szól a dolog, hanem az általános pénz-, és kedvtelenségnek, ami sokakon uralkodik. Amúgy mindegy is, egy gonddal kevesebb.

5
Dobok / Re:Sonor
« Dátum: július 04, 2013, 11:50:32 »
Íme az öregasszony :D

Force 3000 (1992)
22x16, 12x10, 13x11, 16x16, skandináv nyír
14x6,5 FD356 ferromangán pergő

Ez egy olyan IGAZI DOB :D

6
Dobok / Re:Yamaha
« Dátum: június 26, 2013, 19:02:05 »
Csak szeretném jelezni, hogy a Yamaha is beállni készül a többiek mellé a sorba, a Maple Custom Absolute lesz az első, amelyik ettől kezdve már Kínában készül majd, nyilván megvannak az okok (ezeket a piac diktálja, olcsósítani kell, mert az alapanyagok sajna egyre többe kerülnek, és ilyesmik), de nyilván ez a tendencia az eredeti japán cuccok felértékelődését hozza majd magával rövidesen.
Sőt, a Recording Custom sem a Hokkaido-n kitermelt japán nyír mostantól, hanem a Kínában olcsón hozzáférhető helyi "átlagnyír". Lelkük rajta, de gondoltam szólok erről, hogy ne érjenek benneteket meglepetések.

7
Dobok / Re:Mapex
« Dátum: június 02, 2013, 20:59:43 »
Sziasztok!
Valaki nem tud nekem információt nyújtani a Meridian Birch dobokról? Indi? :)
Előre is köszönöm!
Üdv. : Tamás

Jók. :D
Bővebben mi érdekel? Mihez kell? Mennyire számít a hangerő? Satöbbi... Privátban könnyebb - emilben hosszabban ki lehet dolgokat fejteni.

8
Dobkulcs - a dobosok kézikönyve / Re:Dobkulcs - a dobosok kézikönyve
« Dátum: május 27, 2013, 19:40:13 »
Szia Indi! Megvételeztem a könyvet, amihez ezúton is gratulálok! :)
Ha elolvastam írok megint, hogy milyen volt!
Egyelőre szagolgatom a bőr kötést...  ;D
Üdv,
Balázs

Sanyi nevében is köszönjük szépen!
Nem tudtuk, hogy ilyen fontos lesz az illata - különben mondjuk rockfortos tonhalsaláta illatút kérünk a nyomdában, vagy valami hasonlót :D

Várjuk a visszajelzést!

9
Dobkulcs - a dobosok kézikönyve / Re:Dobkulcs - a dobosok kézikönyve
« Dátum: május 17, 2013, 19:15:20 »
Szponzorok nélkül nehéz ma szakkönyvet kiadni. Ez van.

10
Dobkulcs - a dobosok kézikönyve / Re:Dobkulcs - a dobosok kézikönyve
« Dátum: május 15, 2013, 16:00:38 »
Ilyen csini reklámunk volt a Gálán!

11
Dobkulcs - a dobosok kézikönyve / Re:Dobkulcs - a dobosok kézikönyve
« Dátum: május 07, 2013, 19:54:41 »
Megkaptam a művet, ezúton köszönöm a dedikációkat!  már ki is olvastam. Hiánypótló mű, teljesen korrekt összeállításban.
Az 1. mondat nagyon ismerős :)

1. köszönjük!
2. ki is olvastad? neked megvan a képregény-verzió?
3. az első mondat nem lehet ismerős, hiszen a direkt a könyv számára találtam ki :D

Viccet félre: örülök, hogy tetszik!

12
Dobkulcs - a dobosok kézikönyve / Re:Dobkulcs - a dobosok kézikönyve
« Dátum: május 07, 2013, 10:43:27 »
Ó, jessz :D

Köszönjük szépen Sanyi nevében is!

Én dedikáltam többet, ő viszont komoly promóciós beszélgetést hajtott végre a színpadon!

13
Dobkulcs - a dobosok kézikönyve / Re:Dobkulcs - a dobosok kézikönyve
« Dátum: április 27, 2013, 10:45:20 »
Mint bizonyára észrevettétek, nem sikerült befejeznünk a könyvet februárra.
Viszont: május 4-én  a Dobosgálán Cegléden kézbe vehetitek - ez azért biztos, mert már kijött a nyomdából!
Várunk mindenkit a Dobosgála "Dobkulcs" standján!!!

14
Dobok / Re:Tama
« Dátum: április 17, 2013, 12:05:50 »
Sziasztok!  Újra visszatértem a TAMA tulajdonosok körébe :)
TAMA STARCLASSIC BUBINGA ELITE Made in JAPAN :)
Quilted Mocha Burst színben, fekete vasakkal.
22,10,12,14 méretben.

R'n'R

Szép. Sőt, csudaszép.

Viszont nem R'n'R.
Inkább fusion.

:D

15
Dobok / Re:Mapex
« Dátum: február 12, 2013, 10:30:00 »
Szép-szép! De mennyi lehet ez, amikor egy ilyen set Saturn akciósan 2300 Euro?!

Nemtom, de kit érdekel az ára? Amikor futja, nem mindegy? Amikor meg nem futja (mint ahogy most sem sajna) akkor meg azért nem érdekel :D Viszont tetszik, és a pergőből kiindulva biztos nagyon jól szólhat az egész cucc is.

Oldalak: [1] 2 3 ... 18