Szerző Téma: Szabályzat  (Megtekintve 2965 alkalommal)

Indián

  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Hozzászólások: 257
  • Velem van az erdő.
    • Profil megtekintése
Szabályzat
« Válasz #1 Dátum: december 05, 2018, 12:13:00 »
Elfogadod, hogy a fórum használatán keresztül nem fogsz rágalmazó, pontatlan, sértő, durva, utálatos, zaklató, obszcén, profán, szexuális beállítottságú, fenyegető, mások személyiségi jogait, vagy a magyar jogszabályokat sértő üzeneteket küldeni. Elfogadod továbbá hogy nem teszel közzé szerzői jogvédelem alatt álló anyagot, hacsak nem te készítetted vagy nem kaptál írásos beleegyezést a tulajdonostól. A spam, flood, reklámozás, körlevelek, piramissémák és kérelmek szintén tiltottak a fórumon.  Az illegális tartalmakat, az illegális média, szoftver, letöltési infókat, feltört szoftverekkel kapcsolatos bejegyzéseket, a torrenteket, egyéb letöltő/megosztó lehetőségeket (a végleges álláspont kialakulásáig), az oldal fennmaradásának és az üzemeltető jogi biztonságának érdekében töröljük. Így teszünk a nyíltan rasszista, személyiségi jogokat sértő, bűncselekményre bujtó bejegyzésekkel is.

A hatályos törvények betartása érdekében szigorúan tilos a dohánytermékek, illetve a Büntető Törvénykönyvben szereplő összes tudatmódosító anyag (köznapi nevükön drogok) bármiféle említése. Az ilyen témájú hozzászólások azonnal törlésre kerülnek.

Vedd figyelembe, hogy a fórum üzemeltetői képtelenek megállapítani a hozzászólások hitelességét. Kérlek ne feledd, hogy nem ellenőrzünk minden elküldött üzenetet, és ezért nem is vagyunk felelősek azok tartalmáért. Nem garantáljuk az itt megjelenő információk hitelességét, teljességét, vagy hasznosságát. Az elküldött üzenetek a szerző nézeteit fejezik ki, és nem kifejezetten a fórum, annak üzemeltetőinek vagy tulajdonosának nézeteit. Bárki aki úgy érzi hogy egy üzenet kifogásolható, azonnal értesítheti a fórum egy adminisztrátorát vagy moderátorát. A fórum tulajdonosai fenntartják a jogot a kifogásolható tartalom eltávolítására, ha úgy gondolják, hogy a törlés szükséges. Ez egy kézi beavatkozás, kérjük légy tisztában azzal, hogy bizonyos üzeneteket nem tudunk azonnal törölni vagy szerkeszteni. Ez az eljárás ugyanúgy vonatkozik a felhasználói profilokra is.

Kizárólag te vagy a felelős elküldött üzeneteid tartalmáért. Továbbá, elfogadod, hogy biztosítod a fórum tulajdonosainak, bármilyen, a fórumhoz kapcsolódó weboldalnak feddhetetlenségét. A fórum tulajdonosai továbbá fenntartják a jogot azonosságod (vagy bármilyen, a szolgáltatáson keresztül begyűjtött információ) felfedésére panasztétel vagy jogi lépések esetén.

Regisztrációkor lehetőséged van felhasználóneved kiválasztására. Ezzel a felhasználói azonosítóval elfogadod, hogy soha nem adod ki jelszavad másoknak a biztonságod érdekében. Elfogadod, hogy SOHA nem használod más személy azonosítóját, semmilyen okból kifolyólag. Javasoljuk továbbá, hogy egy bonyolult és egyedi jelszót használj azonosítódhoz, hogy elkerüld az azonosító ellopását.

Miután regisztráltál és bejelentkeztél a fórumra, lehetőséged nyílik egy részletes profil kitöltésére. A te felelősséged hogy egyértelmű és pontos információkat adj meg. Bármilyen olyan információ, amit a fórum tulajdonosai pontatlannak vagy sértőnek találnak, figyelmeztetés nélkül törlésre kerülhet. Megfelelő szankciók is alkalmazásra kerülhetnek.

Kérlek vedd figyelembe, hogy minden egyes hozzászólással az IP címed is mentésre kerül, abban az esetben ha a fórumról ki kell téged tiltani vagy ha az internetszolgáltatód keresett meg minket. Ez csak akkor történhet meg, ha megsérted a feltételeket.

Továbbá vedd figyelembe, hogy a szoftver egy sütit (cookie), információk bitjeit (mint például a felhasználóneved és jelszavad) tartalmazó szöveges fájlt helyez el a böngésződ gyorsítótárába. Ez CSAK arra használatos, hogy téged be-/kijelentkeztetve tartson. A szoftver nem gyűjt vagy küld semmilyen típusú információt a számítógépedre.


Kerüljük a személyes indulatokat. Egy közösségi fórumon elkerülhetetlenek a súrlódások, ezzel együtt a problémák indulatos kommentálását oldjátok meg fórumon kívül. Amennyiben ilyen eset miatt moderátornak kell közbeavatkoznia, mindkét (vagy több) résztvevőnek az adott összetűzéshez kapcsolódó hozzászólásait töröljük, függetlenül a szakmai tartalomtól.

Adjuk meg a kölcsönös tiszteletet egymásnak. Jelen szakmai fórumon nem indokolt a magázódás a felhasználók között, ezzel együtt korra, nemre, bőrszínre, vallási hovatartozásra és egyéb jellemzőkre tekintet nélkül mindenki egyenrangú résztvevője a fórum életének. A tegeződés természetes állapot, ne éljünk vissza vele!

Nincs politizálás, az ilyen jellegű hozzászólások azonnal törlésre kerülnek.

Nem megengedett a vallási jellegű témák megvitatása, saját hitbéli meggyőződés közlése. Az ilyen jellegű hozzászólások azonnali törlésre kerülnek.

A személyes adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki, illetve kérésre nyomtalanul töröljük. A fórum tagságának elfogadásával az adatkezelési irányelvekben foglaltakat a tagok megértették és kötelezőnek ismerik el magukra nézve.

Puszika

2018.